OM ANDERS

Profil


Jeg har en mangeårig baggrund som konsulent, strategisk virksomhedsrådgiver og leder i forskellige kontekster. Projekter og tidligere opgaver har ligget i krydsfeltet mellem globalisering, ny teknologi og nye forretningsmodeller som gennemgående ledetråd, hvor kernen har været og fortsat er ønsket om at bidrage til at styrke dansk erhvervslivs konkurrenceevne.

Som strategisk virksomhedsrådgiver har jeg leveret eksportforberedelsesforløb, udarbejdelse af markedsanalyser og business cases som beslutningsgrundlag og efterfølgende fungeret som workshop-facilitator af strategiprocesser. Projekter har undertiden omhandlet market entry strategi og andre gange operationel implementering af disse bl.a. i forbindelse med en 4-årige udstationering i Kina.

Min ledelseserfaring er opbygget i Danmark og udlandet og spænder bredt fra restrukturering og optimering af en operationel driftsorganisation til ledelse af transformationsprocesser samt udvikling og implementering af strategiplaner fra bestyrelsesarbejde.

Baggrund

Jeg har en baggrund som cand.polit. fra Københavns Universitet specialiseret inden for international økonomi samt erhvervs- og innovationspolitik. Jeg har endvidere en 2-årig Master i Asian Studies fra Aarhus Universitet (Kina-specialisering). Efteruddannelse indenfor forretningsmodelinnovation og disruption, lederuddannelse samt senest en bestyrelsesuddannelse.

Du kan også se min LinkedIn profil ved at klikke på følgende link:  LinkedIn


© Anders Kjøller 2022